Olimpic Survivor 2014 Heyecanı Bu Adada Yaşanacak - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

1 Şubat 2014 Cumartesi

Olimpic Survivor 2014 Heyecanı Bu Adada Yaşanacak

Geçen sene Panama'da çekilen Survivor 2014 bu sene Türkiye'de balayı turları ile meşhur olan Dominik'te çekilecek.

Bu muz pişirildiğinde patates gibi yenebiliyor. Şüphesiz bu muzların nasıl yendiğini program boyunca bolca göreceksiniz. Öte yandan Survivor'ın yeni sezonunun kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Şubat ayında başlayacak olan dünyanın en zorlu yarışması Survivor'a gidecek bir isim daha açıklandı. Acun Ilıcalı, yeni Survivor için bu kez milli sporcu ve tescilli güzellerden oluşan sürpriz bir kadro oluşturuyor...

Ilıcalı, Olimpik Survivor ekibine son olarak film sektöründen bir ismi kattı. Sabit Kanca karakterine can veren komedyen İsmail Baki Survivor'a gidiyor.. Yönetmenliğini Alper Mestçi'nin üstlendiği ve başrolünü İsmail Baki'nin canlandırdığı filmde Sabit Kanca, hazır cevaplılığıyla ve bilgisiyle fark yaratıyor.

Tolga Karel'in Survivor'da yarışacağı kesinleşen ilk ünlü olduğunu Twitter'dan ilan eden Acun Ilıcalı, diğer isimleri ileri ki günlerde paylaşacağını belirtmişti ve attığı yeni tweet ile 2 isim daha açıkladı..

Milli voleybolcu Duygu Bal ile anlaşan ve Survivor'ın bu yıl 'olimpik tatta' olmasını isteyen Ilıcalı..

Londra Olimpiyatları'nda 800 metrede 1. seride en önde koşarken aşil tendonundan sakatlanan milli atlet Merve Aydın'la da el sıkıştı.

Survivor 2014 Yarışmasının Yapılacağı Ada

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020